Workshops op mijn atelier

Omdat er op dit moment veel mogelijkheden zijn om een workshop emailleren voor beginners te volgen, zal ik de vorig jaar ingezette weg voortgaan. D.w.z. dat ik alleen nog bij tijd en wijle groepjes beginners op weg zal helpen als de deelnemers zich gezamenlijk aanmelden in een groepje van 4 tot 6 personen. 

Persoonlijk zal ik me toeleggen op het geven van 'Masterclasses' waar meer ervaren emailleurs de fijne kneepjes van speciale technieken kunnen leren of  verder beoefenen.

Hebt u interesse in een Masterclass, of wilt u met een groepje een beginnersworkshop volgen, neemt u dan contact op via ellen(at)goldman-arts.nl.

 

Voorbeelden van workshops en masterclasses:

Voor alle workshops en cursussen geldt: 

Plaats van handeling: mijn atelier in de binnenstad van Den Haag.  Het atelier ligt op de begane grond.
De dag na het verstrijken van de deadlines zend ik bericht of de workshop of cursus doorgaat. Als het doorgaat voeg ik hieraan toe: het adres van het atelier, de bereikbaarheid met het Openbaar Vervoer, mijn bank(giro)nummer voor de betaling en bijzonderheden die op de workshop slaan.

Voor deelnemers die op de fiets willen komen: er is een afgesloten ruimte achter het gebouw waar de fietsen veilig kunnen staan.

Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates